Az alábbi véleményt egy nagyon kedves ügyfelem, Halka Ági küldte nekem, és mivel olyan kerek egésznek éreztem, ahogy megírta, egy az egyben megosztom itt a blogban.

“Vállalkozás indításom első megizzasztó kihívása egy számomra ideális webes szakember felkutatása volt.

Ideálisat kerestem abból a szempontból, hogy értse a munkáját, ha van referencia munkája, annak ízlésvilága közel azonos legyen az enyémmel, ha már én nem értek a weboldal készítéshez, legyen türelmes és toleráns velem szemben és persze az induló vállalkozók egyik nagy mumusa, hogy pénztárcabarát üzemmódban dolgozzon.

Hát, ennyi kívánság így leírva sem kevés. Ezeket mégis egy csokorban, első
nekifutásra megtaláltam Eszterben. Ő még nem tudta ekkor amit én, hogy feltétlenül vele szeretnék dolgozni.

Az az aprócska plusz, ami miatt szerettem volna őt megnyerni az az volt, hogy láttam remek fotósom, Csató Zsuzsi (JOUCA portraits) weboldalán egy bejegyzést. Ezt a hozzászólást Gyulovics Eszti írta Zsuzsi egyik fényképe alá. Ez az egyetlen mondatocska gyújtott szikrát bennem, mert rádöbbentem, hogy ők olyan istenien kiegészítik egymás munkáját, hogy ha bármilyen témájú weboldalon ők ketten duóban dolgoznak, annak csakis
lélegzetelállító siker lehet a végeredménye.

Tűkön ülve vártam a munka megkezdését. Eszter telefonon és azután személyesen is tömérdek kulcsfontosságú dologban egyeztetett velem, úgy mint a weboldal témája, a témához kapcsolódó szövegek, nekem tetsző színek ügyében. Mintha a webdesigner mellett egy jó pszichológus és egy zseniális marketing szakember is lakozna benne, igyekezett minden kis részletre rákérdezni. Rengeteget és fáradhatatlanul dolgozott, alakított,
változtatott, hozzáírt és kihúzott, színezett és formázott, mindig úgy és annyit, amennyire kértem. Saját hozzá nem értésem okán megtapasztaltam, mennyire türelmes és empatikus. Rengeteget egyeztettünk telefonon, de esetleges kétségeimre és bizonytalanságomra már a hangja is megnyugtatóan hatott.

Az, hogy Eszterrel való közös munkára nem égnek álló hajjal, bosszúsan tekintek vissza, azt köszönöm Eszter emberközpontú, megnyerő személyiségének, kedvességének, topszínvonalú szakértelmének.”

Ági elkészült weboldalát ezen a linken tudjátok megnézni:
http://halkaagnes.hu/

Sharing is caring!